Steun de podcast

MAANDELIJKSE AFLEVERINGEN

Tussen de Regels diept elke maand één thema uit. Je kan reeds luisteren naar afleveringen over het taboe en alternatieve menstruatieproducten. Op de planning staan afleveringen over de biologische cyclus, period poverty, de rol van voeding in het aanpakken van menstruatieklachten en nog veel meer!

Hi! Ik ben Anaïs en ik ben een researcher at heart. In december 2019 besloot ik in 2020 een podcast te maken over menstruatie. In het Nederlands, want hoewel het taboe op menstruatie in de Engelstalige wereld al veel langer onder vuur ligt, blijft het in België oorverdovend stil.

De podcast werd op veel enthousiasme onthaald. Heel veel mensen vinden dat het tijd is dat dit thema uit het verdomhoekje gehaald wordt.

Met jouw maandelijkse steun kan ik Tussen de Regels verderzetten.

Tot nu toe heb ik zo’n €200 geïnvesteerd in Tussen de Regels. Dat deed ik met veel liefde, maar het zou leuk zijn als ik dit met jullie steun kan terugverdienen. Zo is de podcast ook een beetje van jou!

Hoe werkt Patreon?

Patreon werkt als een maandelijks abonnement dat je kan stopzetten wanneer je wilt. Je steunt de podcast voor een vast bedrag per maand dat je zelf kan vastleggen. Omdat ik één aflevering per maand maak*, zal je nooit méér betalen dan het bedrag dat jij kiest.

*Omwille van de coronacrisis zijn er tussen april en juli 2020 geen afleveringen geproduceerd. Na december 2020 ga ik dus gewoon door tot april 2021 om mijn initiële idee om 12 afleveringen te produceren, te voltooien.